Dergez obiteljski dan: Preko 500 posjetitelja uživalo u Park šumi Borik

U nedjelju, 25. kolovoza u Park šumi Borik u Đurđevcu održan je još jedan Dergez obiteljski dan koji je okupio više od 500 posjetitelja.

Djeca, roditelji i ostali članovi obitelji mogli su od popodnevnih sati pa sve do mraka uživati u besplatnom zabavnom sadržaju. Mališani su skakali na napuhancima, sudjelovali u kreativnim radionicama, pokazivali svoje umjetničke vještine, igrali razne društvene i sportske igre te su se sa starijim članovima obitelji natjecali u Dergez Olimpijadi. Također, prisutni su se mogli okušati u streličarenju uz pomoć Streličarske udruge Sv. Juraj i u vožnji quadova. Kad je pao mrak, slijedilo je kino pod zvijezdama uz projekciju crtića Pustolovina bubamare i crnog mačka.

Dergez obiteljski dan nastavak je projekta od prijašnjih godina, Dergez ljetne kino karavane koja je također uključivala zabavna obiteljska druženja i kino projekcije pod vedrim podravskim nebom. Cilj ovog druženja u prirodi bio je okupiti djecu i njihove obitelji u opuštenoj i veseloj atmosferi te se na taj način zahvaliti kupcima Dergez trgovina za njihovu odanost i povjerenje kroz sve ove godine.

-Od srca zahvaljujemo svim klincima i klincezama, roditeljima, bakama i djedovima, ujnama, strinama i ostalima koji su se okupili u velikom broju i svojim veselim duhom i dobrom energijom uljepšali ovu ljetnu nedjelju! Iskreno se nadamo se da su svi uživali u sadržajima koje smo pripremili i da su stvorili divne uspomene za pamćenje – rekla je Ivana Dergez, voditeljica maloprodaje koja ujedno zahvaljuje svim sponzorima, suorganizatorima i ostalim prijateljima Dergez obiteljskog dana koji su podržali ovaj event.