Rock oko – 1202. emisija / ”Mike & Meri Music Mix”

Emisija ROCK-OKO i u sklopu nje  ”Mike & Meri Music Mix” rolaju dalje! A ekipa diljem globusa  vrlo jasno kaže …’‘Mike & Meri rides again in the air !”

Nadamo se da ćete nam se svi vi koji volite rock i pridruženu mu glazbu pridružiti i biti s nama na frekvenciji 96,6 MHz Prigorskog radija ili nas slušajte putem web live streama: https://prigorskiradio.hr/livestream/  

Večeras je pred vama  1202.emisija ‘Rock -Oko” i njezin ”Mike & Meri Music Mix” koji započinje točno u 20.15 sati.

Ovaj dvojac i dalje vam donosi odličnu i nadahnutu glazbenu priču i u večerašnjoj 1202. epizodi radijske emisije ”Rock -Oko”.

Našu večerašnju glazbenu priču otvaraju: ELLIS MANO BAND, svojim novim singlom ”For All I Care” a potom u nastavku slušamo njihov zadnji dvostruki  live album ”Live -Access All Areas”.

Nakon toga slijedi moj IN MEMORY OF JOHN MAYALL (29.11.1933 – 22.07.2024), naime, jednostavno nisam želio propustiti da i sam odam počast velikom i nažalost pokojnom John Mayallu. 

U mom live setu slušamo Billy Cobhama jer upravo večeras nastupa u Splitu a sutra je u Zagrebu. Slušamo s albuma  ”A Funky Thide of Sings” skladbu  ”Light At The End Of The Tunnel” te kompoziciju ”Red Baron” (Live in Europe) s albuma ”Shabazz”, kojeg je također 1975. objavila izdavačka kuća Atlantic Records. 

Svojih 45′ glazbe u ovoj 1202. emisiji ”ROCK -OKO” prezentira vam Dubravko Vrcelj -Meri, koji vam je za večeras pripremio svoj odlični ”Meri Music Mix” u kojem su svoje mjesto našli : MICHAEL JEROME BROWNE, EDDIE 9V, JHETT BLACK. Nakon ovih blues glazbenika koji još uvijek nisu dovoljno globalno afirmirani, Meri vam nudi prave rock poslastice slušamo KEN HENSLEY & LIVE FIRE a tu je i GARY MOORE riječ je o koncertnim snimkama. 

Dakle, i ovaj puta radi se o pravoj i istinskoj rock n’ blues  furci i na vama je samo da uživate. 

Nema boljeg razloga i glazbene pozivnice da i večeras budete s nama i da svi zajedno uživamo u odličnoj mujzi  u novoj sezoni emitiranja ove radijske emisije, koja će za samo nekoliko mjeseci proslaviti svojih 29. godina u eteru na frekvenciji 96,6 MHz. 

I stoga, budite s nama i ovaj ponedjeljak od 20.15 sati na frekvenciji 96,6 MHz Prigorskog radija ili nas pratite putem web live streama: https://prigorskiradio.hr/livestream/  

Naše playliste potražite na Roots Music Report,  a snimke će putem platforme www.mixcloud.com  biti dostupne na novoj FB stranici emisije: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555025368580  

Bok i čujemo se !