Večeras poslušajte emisiju JAZZnijeBAUK

Kao što znate u programskoj shemi Prigorskog radija po prvi puta počevši od 4.siječnja 2023. godine svake srijede od 21 do 22 sata na valovima Prigorskog radija na frekvenciji 96,6 MHz možete slušati specijaliziranu radijsku emisiju ‘’JAZZnijeBAUK’’.

Večeras od 21 do 22 sata pred vama je 70.emisija ove naše nove glazbene avanture.
Glavna namjera i vodilja ove naše nove glazbene priče…je da spoznamo istinu… da JAZZ doista nije nikakav BAUK, već je to samo stepenica više, stepenica prema gore prema vašim mogućim glazbenim sklonostima i stremljenjima, tako će to zvučati i večeras u eteru Prigorskog radija na frekvenciji 96,6 MHz.
U emisiji nema i neće biti robovanja nikome ni ničemu, nema nikakvih ograda, limita i granica naša je jedina želja ….da se sluša dobra glazba na frekvenciji 96.6 MHz Prigorskog radija.
Putem web live streama : https://prigorskiradio.hr/livestream/ možete nas slušati diljem globusa.
Večeras u 70.emisiji ”JAZZnijeBAUK ”za vas nastupaju: BILLY COBHAM, THE ZAGREB JAZZ QUARTET, RATKO DIVJAK & FRIENDS, BLACK COFFEE,JURICA LEIKAUFF, JOE KAPLOWITZ & VIKTOR LIPIĆ, RAPHAEL WRESSNIG & IGOR PRADO i ZMAJ ORKO STAR.  Ponovo sam dao naglasak na  jazz bubnjare, a sve zbog prošlog nastupa Billy Cobhama u Hrvatskoj i to 16.rujna na splitskom Peristilu, dan kasnije, sinoć, 17. rujna  u Kinu SC. u Zagrebu i to doista nije trebalo propustiti. Stoga, nakon otvorenja emisije i u prvom setu slušamo Billy Cobhama uživo za sve one koji nisu mogli sinoć  iti na koncertu. 

Jednako tako večeras ‘’FAREWELL SONG’’ zove se  ”Berlin II” velikog Tihomira Popa Asanovića. 

Mi se ponovo čujemo sljedeću srijedu 25. rujna od 21 sat. 

Više saznajte na : 

JAZZ nije BAUK- radio show @ 96,6 MHz – Prigorski Radio 

Link:https://prigorskiradio.hr/livestream/ 

FACEBOOK:https://www.facebook.com/mladen.loncar.125 

Rock -Oko radio show: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555025368580 

Bok i čujemo se, autor, urednik i voditelj emisije  ‘’JAZZnijeBAUK’’
vaš
Mladen Lončar-Mike