Rock oko – 1207. emisija / ”Mike & Meri Music Mix” 

Emisija ROCK-OKO i u sklopu nje  ”Mike & Meri Music Mix”  ide dalje i nadamo se da ćete nam se svi vi koji volite rock i pridruženu mu glazbu pridružiti i biti s nama na frekvenciji 96,6 MHz Prigorskog radija ili nas slušajte putem web live streama: https://prigorskiradio.hr/livestream/  

Večeras je pred vama 1207.emisija ‘Rock -Oko” i njezin ”Mike & Meri Music Mix” koji započinje točno u 20.15 sati.

Ovaj dvojac i dalje vam donosi odličnu i nadahnutu glazbenu priču i u večerašnjoj 1207.epizodi radijske emisije ”Rock -Oko”.

Našu večerašnju glazbenu priču otvara EMANUEL CASABLANCA, dalje će nastaviti : THE COMMONERS, DAMON FOWLER, DENNIS JONES i CHRIS DANIELS AND THE KINGS WITH FREDDI GOWDY. Slijedi moj večerašnji ”Music flashback”, koji vam nudi: GEORDIE, GILLANa, GRATEFUL DEAD i JUICY LUCY uvalite se, uzmite si neko osvježenje u ruke i uživajte !!!

A i u mom live setu taj flash back se nastavlja slušamo glazbu s koncerta LITTLE FEAT u St. Louisu.

Odmah nakon toga u studio  upada Dubravko Vrcelj -Meri sa svojih 45′ glazbe i u ovoj 1207. emisiji ‘Rock -Oko” i koji vam je i za večeras pripremio svoj odlični ”Meri Music Mix” u kojem su svoje mjesto našli: BOB CORRITORE & FRIENDS, MISTY BLUES, SELWYN BIRCHWOOD, RONNIE WOOD, ERIC CLAPTON i naša VANJA SKY.

Kao i svaki puta nema frke, tako i večeras radi se o pravoj i istinskoj rock n’ blues  furci i na vama je samo da uživate. 

I zato, nema boljeg razloga i glazbene pozivnice da i večeras budete s nama i da svi zajedno uživamo u odličnoj mjuzi u novoj sezoni emitiranja ove radijske emisije, koja će za samo nekoliko mjeseci proslaviti svojih 29. godina u eteru na frekvenciji 96,6 MHz. 

I stoga, budite s nama i ovaj ponedjeljak od 20.15 sati na frekvenciji 96,6 MHz Prigorskog radija ili nas pratite putem web live streama: https://prigorskiradio.hr/livestream/  

Naše playliste potražite na Roots Music Report, a snimke će putem platforme www.mixcloud.com  biti dostupne na novoj FB stranici emisije: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555025368580  

Bok i čujemo se !