Uskoro proslava 45. obljetnice osnivanja NK Viktorije

U subotu, 22. lipnja, u Vojakovcu kod Križevaca, NK Viktorija povodom svoje 45. obljetnice djelovanja, organizira veliko prigodno slavlje i prijateljske utakmice. Nogometni klub Viktorija, zaslugom vojakovačkog učitelja Vladimira Vukojevića – Vlajka, osnovan je davne 1974., a ove 2019. godine postigao je jedan od najboljih sportskih rezultata u svojoj povijesti.

U 2. Županijskoj ligi zauzela je tako visoko 3. mjesto, sa samo 2 boda zaostatka za drugoplasiranom NK Panonijom iz Peteranca. Igrači, trener i uprava kluba, kako ističu, izuzetno su zadovoljni svime do sad ostvarenim.

– NK Viktorija je sezonu 2018./2019. završila je odlično i više nego smo očekivali. Osvojili smo zasluženo treće mjesto s malom razlikom u bodovima iza drugoplasirane NK Panonije iz Peteranca. Posao vođenja ekipe odlično je odradio Tomislav Štefojić koji je ujedno i igrač Viktorije. Zahvaljujem se i treneru Zlatku Žuniću koji pomaže Štefojiću i cijelom timu. Ove godine slavimo 45 godina od stvaranja našeg kluba. Pošto je rezultat odličan, atmosfera je i više nego odlična na terenu i van terena. Klub je zato odlučio proslaviti svoje gotovo polustoljetno postojanje i odigrati prijateljsku utakmicu između veterana Viktorije i NK Mladost iz Carevdara. Prije toga susreta, pioniri NK Viktorije odigrati će utakmicu s NK Prigorje Orehovec.

Ovim putem pozivam sve navijače Viktorije i ljubitelje nogometa da dođu u subotu u Vojakovac na proslavu 45 godina kluba. – rekao je Nebojša Bastašić, predsjednik NK Viktorije. Sve prijateljske utakmice (domaćih i gostujućih pionira i seniora) povodom proslave obljetnice vojakovačkog kluba, odigrati će se u vremenu od 16 do 20 sati. (zv)