CRUSADE BIKER FEST ’19

Kao i svake godine, i ove godine organiziramo naš tradicionalni ljetni moto susret , zadnji vikend u Lipnju (28.06.-30.06.2019.), i naravno, kao i svake godine, čeka vas zanimljiv muzički program i raznovrsna ponuda hrane i pića po prihvatljivim cijenama. Program počinje u petak, u 18 sati.

Treću godinu zaredom, lokacija je i ove godine kraj teniskih terena i ciglane, s lijeve strane odmah preko željezničkog prelaza ako se dolazi iz smjera brze ceste ili s desne strane prema željezničkoj stanici ako se dolazi iz smjera centra grada nakon obnovljene INA benzinske postaje.

Malo o muzičkom programu:

U Petak 28.06. muzički će nas uveseljavati sad već legendarne Superbake iz Zagreba, koje smo ugostili davne 2010.g. kao jedan od bendova na našem dosad najvećem i jubilarnom petom moto susretu pod nazivom Vth CRUSADE FEST. U ovih skoro 10 godina, bend Superbake je postao vrhunska rock poslastica za sve ljubitelje ovakve muzike te sa svojim coverima i od najtrulije ekipe rade prave tulum manijake.

U Subotu 29.06. za vrhunske rock, hard rock i heavy zvukove je zadužen Rock ‘n’ Roll train iz Zagreba. Ova trojka djelomično sastavljena od članova rock benda Cota G4, na čelu sa Markom Osmanovićem provjereno rade fenomenalnu svirku.

U komentarima ćemo okačiti par videa od oba benda našeg moto susreta.

Kao i proteklih godina, ulaz za sve posjetitelje je BESPLATAN, kampiranje je osigurano i također BESPLATNO.

Stoga, znate što, kad i gdje, samo trebate doći i proveseliti se s nama!!!