22.Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko- križevačke županije – više izlagača, očekuje se i rast broja posjetitelja 

Sve je spremno za svečano otvorenje 22. Obrtničkog i gospodarskog sajma Koprivničko-križevačke županije koji se od petka  do nedjelje održava u sportskoj dvorani Gimnazije Ivana Zakmardija Dijankovečkoga, izjavio nam je danas direktor Sajma Božo Barać. Kaže da je ove godine veći broj izlagača koji se predstavlja, njih preko 240, a očekuje se i rast broja posjetitelja. 

“Vrlo je atraktivan izložbeni prostor, izlagači su iz raznih dijelova Hrvatske, zatim iz Mađarske i imat će se što vidjeti. Tu su stručni skupovi i razne popratne manifestacije, radi se promocija upisa učenika u strukovna obrazovanja te dolazi oko 700 učenika osmih razreda da se upoznaju s obrtničkim zanimanjima, održava se Martinje po Križevačkim štatutima u restoranu Vojarna, kreativne radionice, revija frizura i modna revija, državna izložba autohtonih hrvatskih pasmina peradi  i niz drugih programa” – ističe Božo Barać.

Sajam se otvara 8. studenog u 11  sati, a tom prilikom bit će dodijeljene 83 potpore poduzetnicima u organizaciji Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije HAMAG-BICRO. 

Cijena ulaznice je 10 kuna i ona je ujedno kupon za nagradnu igru, a nagrade su vrlo primamljive. Glavna nagrada je kuhinja “Cora” s kućanskim aparatima sponzora Mima namještaj, a tu je i niz drugih vriejdnih nagrada. 

Velika sajamska manifestacija u Križevcima može početi! (J.I.)