Ivan Perišić novi kapetan reprezentacije za jednu utakmicu koja se igra danas i to protiv Gruzije

Perišić je na jedan dan preuzeo Modrićevu titulu

Vatreni su protekle subote pod vodstvom izbornika Zlatka Dalića pobijedili Slovačku s rezultatom 3:1 te su tako u posljednjem kvalifikacijskom nastupu osigurali svoje mjesto na Europskom prvenstvu, a današnji dan iskoristit će za prijateljsku igru s Gruzijom.

Ove godine odigrane su mnoge domaće utakmice u Zagrebu, Osijeku, Varaždinu, Splitu i Rijeci, a sada će domaćin biti i Pula. 

Dalić je kako doznajemo, oslobodio trojicu nogometaša, Modrića, Petkovića i Brekala, a kako nema Modrića i Rakitića, novi kapetan reprezentacije na jednu utakmicu postao je Ivan Perišić.

Na tu odluku utjecala je činjenica  da se Modrić dva puta vraćao u Madrid ozlijeđen nakon reprezentativnih utakmica te da je u interesu Luke i reprezentacije da ga se poštedi ovog prijateljskog susreta. 

Svi znamo kako je Perišić jedan od boljih igrača pa moramo spomenuti kako je za Hrvatsku odigrao preko 80 utakmica i zabio 24 gola. 

Igrao je na Euru 2012 i 2016. i na dva Svjetska prvenstva 2014. i 2018. Utakmica počinje u 18:00 sati. Držimo fige, dečki! 

Foto: HNS, šv/radiokrizevci.hr