Proglašena najčitateljica portala Radija Križevci!

Pogledajte tko je osvojio laskavu titulu najčitateljice našeg portala!

Naravno, kao što smo već pisali, izabrali smo najslušateljicu Radija Križevci, ali ovdje nije kraj jer smo tražili i najčitatelja ili najčitateljicu, a tu smo ponovno dobili najčitateljice jer su ovog puta samo dame igrale. Dakle tražili smo da nas čitate i pratite naše članke na portalu Radija Križevci, a zatim ispunite korake koje smo tražili da bi ušli u krug osoba koje bi mogle postati naši najčitatelji i čitateljice. U obzir smo uzeli i cjelogodišnje praćenje i aktivnosti na našem Facebooku.
Moramo priznati kako je borba bila prilično teška, no ipak smo došli do najčitateljice portala Radija Križevci!

1.Sandra Benčak

2.Blaženka Lučki

3.Veronika Kozjak

Gospođa Sandra Benčak, osvojila je titulu najčitateljice i kao poklon osvojila je vikend za dvoje u Hotelu Trakošćan, poklon bon butika Noemi, poklon paket KTC-a, ručak u Hotelu Kalnik, vino vinarije Bužić te poklon paket Radija Križevci !

Gospođa Blaženka Lučki je osvojila drugo mjesto i pripali su joj mnogi pokloni poput poklon bona Butika Noemi, ulaznice za obiteljsko kupanje u Aquaparku Adamovec, poklon paket KTC-a, ručak u Hotelu Kalnik, vino vinarije Bužić te poklon paket Radija Križevci.

Gospođa Veronika Kozjak osvojila je treće mjesto te je osvojila ručak za dvoje, poklon paket KTC-a, vino vinarije Bužić te poklon paket Radija Križevci!

I tako smo uspjeli doći do naših najslušatelja i najčitatelja, u ovom slučaju najslušateljica i najčitateljica! Vrlo smo zadovoljni cijelom akcijom te čestitamo svima na osvojenim titulama i poklonima!
Svečana dodjela poklona održat će se 17. siječnja u Hotelu Kalnik kada će biti prigodna zabava uz večeru i tamburaše.