18. pub inKVIZicija

Udruga P.O.I.N.T. Križevci organizira

Broj 18 je broj ohrabrenja i prosperiteta. Univerzalna energija ovog broja pomaže u izražavanju najviših ideala i uspjeha. Broj 18 je spoj energija broja 1 i broja 8. Broj jedan se odnosi na nove početke, motivaciju, napredak, inicijativu i intuiciju, dok broj 8 ukazuje na vibracije koje obiluju bogatstvom, samopouzdanjem, postignućima, obiljem i unutrašnjom mudrošću.

E pa, slijedeći tumačenje značenja broja 18, kviz-producenti iz udruge P.O.I.N.T. zamislili su da će 18. zasjedanje pub inKVIZicije, održavanje najpopularnijeg pubkvizaškog natjecanja u Križevcima, biti novi početak. Za novu sezonu restrukturiran je kviz, odabrana je nova lokacija njegovog odvijanja, s ciljem da tako bude i ubuduće, ili barem što češće, i s novom koncepcijom: jedna tematska rubrika, jedna asocijativna, treća je glazbena i na kraju “opća”, s tim da je glazba i u prvoj i ostalima po potrebi, kao i dosad, a bit će i više slikovnih prikaza.
“Punoljetna” inKVIZicija bit će u subotu, 27. listopada 2018., na katu caffe bara “Bull 23” u Grdenićevoj ulici, a počinje u 20 sati.

Sponzori su Vinarija Bužić Križevci (OPG Denis Bužić), Pekara Mlinček Križevci i Caffe bar “Bull 23” Križevci.