Jeftinije usluge i proizvodi za članove HAK-a i AMK-a Križevci

AMK Križevci

U ugostiteljskom objektu “Prigorski dvori” održan je sastanak predstavnika HAK-a, AMK Križevci i tvrtki, partnera za križevačko područje. Želja je da, pored članskih pogodnosti koje daje Hrvatski autoklub, na području gradova ima partnere koji će davati jeftinije usluge i proizvode.
AMK Križevci jedan je od 22 temeljna autokluba sa svojih 3200 članova, kazao je tajnik AMK Križevci Stjepan Peršin, te se nastoji kroz ugovorne partnere približiti građanima, posebno članovima, omogućujući im jeftinije pojedine usluge.
“Želja nam je da Hrvatski autoklub proširi djelatnost i suradnju sa novim partnerima i u Križevcima” – kazala je Snježana Tončić, samostalna stručna suradnica za pravne poslove Sektora članstva HAK-A.
Sastanku su prisustvovali predstavnici nekoliko tvrtki koje djeluju u Križevcima: Autodijelovi TOKIĆ, NT-PROM Šegrt, Trgoagencije – Sokolić, ABC Antolić , Frenum autodijelovi
-“Sustav pogodnosti je takav da osigurava članovima popuste na raznim područjima, od automoto struke do nekih svakodnevnih djelatnosti koje se koriste, ugostiteljstva, građevinarstva , turizma itd.”- kazao je tajnik AMK Križevci Stjepan Peršin. Pojedine tvrtke već daju popuste, kao što je KTC s turističkom ponudom , NT-PROM s programom STIHL, ugostiteljski objekti “Prigorski dvori” i “Calypso”, dok su predstavnici ostalih tvrtki predstavili su svoju proizvodnju i djelovanje u Križevcima te iskazali interes da postanu partneri HAK-u i AMK Križevci kako bi članovima ponudili svoje usluge i proizvode. Time će biti podrška u povećanju broja članova Automoto kluba Križevci.