Jesensko okupljanje izviđača

Izviđači podno Kalnika ugostili svoje kolege

Danas se u Križevcima održava dvadeset i prvo po redu Jesensko okupljanje izviđača. Križevački izviđači ugostili su u prostoru Dobrovoljnog vatrogasnog društva Križevci svoje prijatelje izviđače i kolege iz okolnih mjesta i gradova poput Zagreba, Samobora, Koprivnice, Đurđevca, Krapine.

Otvorenju manifestacije prisustvovali su predstavnici gradske uprave na čelu s gradonačelnikom Marijom Rajnom. Gradonačelnik je sve izviđače lijepo pozdravio, izrazio zadovoljstvo odazivom te uputio prisutne u daljnji program druženja. Prisutnim izviđačima obratila se i voditeljica cjelokupnog programa Maja Ljubojević predstavivši im predviđeni program. Voditelj otvorenja bio je naš dragi kolega Stiv Vrhovec koji je, uvijek nasmijan, zabavljao male i velike izviđače.

Ono što je bilo osobito lijepo za vidjeti jest sreća na licima najmlađih zbog današnjeg okupljanja i bogatog programa, a također za pohvalu jest i sudjelovanje starijih članova izviđača koji su u tom hobiju cijeli život te žele dati obol iskustva ovakvim manifestacijama. (M.M.)