Košarkaši i nogometaši u gostima, rukometaši doma

Rukometaši ovog vikenda na domaćem terenu igraju protiv Bjelovara, a utakmica je na rasporedu u nedjelju u 18:30 u dvorani OŠ Ljudevita Modeca. Košarkaši u subotu u 19 sati gostuju u Ivancu kod Ivančice, dok nogometaši putuju za Kalinovec gdje u 15 sati igraju protiv Graničara Đurđevac.

Rukometaši KTC-a idu po svoju šestu uzastopnu pobjedu. Trenutno su na prvom mjestu prvenstvene ljestvice s utakmicom manje, dok su Bjelovarčani na trećem mjestu s omjerom od tri pobjede i dvije neriješene utakmice. Očekuje se dobar i napeti susret, kao i puna dvorana.

Nogometaši Radnika Križevci u Kalinovcu igraju protiv pretposljednje ekipe ljestvice, Graničara iz Đurđevca. Križevčani se trenutno nalaze na petom mjestu, dok bi nakon ovog susreta mogli približiti i trećem.

Košarkaši Radnika nakon pobjede u prvom kolu protiv Vindije traže nove bodove u Ivancu kod uvijek neugodne Ivančice. Domaćin je također slavio na otvaranju sezone, a kako se čini Križevčani će trebati zaustaviti protivnički šut. Naime, Ivančica je u prvom kolu zabila čak 16 trica, od kojih je šest sam ubacio Kruno Smontara.