Dominik Blaževac

Mladi talentirani pjevač iz Slavonskog Broda posjetio Radio Križevci

Danas smo u studiju Radija Križevci ugostili Dominika Blaževca,
talentiranog pjevača iz Slavonskog Broda.
Dok paralelno studira na Akademiji za umjetnost i kulturu, u ozbiljnom pohodu na glazbenu scenu, mladi dvadesetpetogodišnji glazbenik zadržava prepoznatljiv pop rock zvuk uz snažne i emotivne pjesme objavljene pod okriljem Croatia Recordsa. Široj javnosti mladi glazbenik i pjevač grupe Sing Sing, postao je poznat kada je na društvenim mrežama osvojio najviše glasova za izvedbu skladbe Parnog Valjka. Dominik nam je rekao kako se po pitanju njegove karijere događaju lijepe stvari i da je zadovoljan kako napreduje. Glazbom se počeo baviti s 18 godina, polako učeći svirati gitaru, klavir i još poneki instrument. S obzirom na to da se
njegova glazba bazira na pop rock glazbi, njegova izvedba „Kišobran za dvoje“ osvojila je brojnu publiku, iskrenošću i pozitivnom vibrom.
Uskoro izlazi novi singl koji nam ujedno i predstavlja. Pjesma se zove “Dok čujem ti glas“, a nastala je nedavno kad je veći dio pjesme odnio svome autoru Željku Zorku. Ne znajući kako završiti, Željko mu je pomogao i nastala je jedna lijepa i iskrena pjesma koja mu mnogo znači jer ga, kako kaže, podsjeća na voljenu osobu koja mu je uvijek govorila kako može sve i kako će uspjeti u svemu. Kaže kako daljnji planovi u gradnji pjevačke karijere idu vrlo dobro i sve ide svojim tokom, iako ima puno posla. Sljedeće godine do mjeseca svibnja trebao bi završiti fakultet, pa će mu biti lakše sve poloviti. Zahvaljuje svojoj produkciji i bendu Sing Sing s kojim nastupa. Pjesmu i intervju možete poslušati na Radiju Križevci ujutro u 07:45 h u „Glazbi sa stilom“.
Radio Križevci želi vam dobar prijem programa. (š.v)