Pinkica kreative

Dalia Katavić izrađuje nakit i druge ukrasne proizvode



Vlasnica obrta “Pinkica kreative” Dalia Katavić predstavila se na manifestaciji Eno-gastro bajka unikatnim nakitom koji radi od srebra, bakra, mesinga, poludragog kamenja sa puno različitih načina i tehnika. Vrlo je kreativna, pa to želi pokazati i svojim sugrađanima, a u poklon paketu iz domaćih OPG-ova za prijatelje i partnere, svakako bi se mogao naći i ručni rad.

“Veseli me to što radim, puno je ljubavi i kreative utkano u to. Mnogo se stvari čini vrlo jednostavno, ali je to proces koji traje po 10 – 12 ili 20 sati i više, ovisi o nakitu. Ima nakita za različite ukuse i različite dobne skupine. Radim i po narudžbi, ako netko ima neke želje.

Kreativac sam otkad znam za sebe. Pila, čekić, brusilica, garaža, alat su moji i volim raditi, stvarati”…- otkrila nam je Dalia .

“Sad radim nakit, a prije su to bile kutije, škrinje, različite instalacije, iako i sad ima toga. Uređivala sam restoran u hotelu Varaždin. Ideja ima, ja sam jedno veliko dijete”…kaže uvijek nasmijana i vedra Dalia Katavić kojoj je u tome velika podrška obitelj, posebno djeca i suprug Siniša.