Udruga osoba s invaliditetom Križevci

Ciljevi – što želim i kako to mogu postići

Udruga osoba s invaliditetom Križevci organizira provođenje ciklusa radionica „CILJEVI – ŠTO ŽELIM I KAKO TO MOGU POSTIĆI“ !! Radionice su namijenjene odraslim članovima Hrvatskog saveza za rijetke bolesti i Udruge osoba s invaliditetom Križevci, te drugim odraslim osobama oboljelim od rijetkih bolesti, a zamišljene su kao interaktivno okupljanje i razmjena iskustava, uz stručnu podršku i vodstvo. Na radionicama će se obrađivati teme vezane uz istraživanje vlastitih želja, vrijednosti i mogućnosti, postavljanje ciljeva, očekivanja, ostvarivost i ograničenja pri postizanju ciljeva i drugo. Osobito se potiču mladi da se prijave i sudjeluju!

Prva radionica će se održati u četvrtak, 8.11.2018. u 12 sati u prostorijama Udruge osoba s invaliditetom Križevci, Antuna Nemčića 7, Križevci. Daljnji termini dogovarat će se s grupom tijekom prve radionice, a planira se održati 2-3 radionice. Predviđeno trajanje svake radionice je oko 120 minuta. Radionice su besplatne.

Radionicu će voditi Marija Stojević, psihologinja i Kristina Maurer, socijalna radnica u savjetovalištu Hrvatskog saveza za rijetke bolesti, a odvija se u sklopu projekta „Centar za podršku oboljelima od rijetkih bolesti i njihovim obiteljima“, financiranom od Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.