Županija i županijska Zajednica sportskih udruga podržale projekt „Škola boksa“

Glavni tajnik HBS-a Marko Marović kazao je kako je „Škola boksa“ s promotorima Željkom Mavrovićem i Mariom Preskarom prepoznat od strane Središnjeg državnog ureda za sport kao hvalevrijedan te je dodao kako se nada dobroj suradnji s Gradom i Županijom

U utorak, 13. studenoga u koprivničkoj Gradskoj upravi održan je prijem za predstavnike Hrvatskog boksačkog saveza – glavnog tajnika Marka Marovića,  trenera Boksačkog kluba David i člana Izvršnog odbora Dražena Kuhara te proslavljene hrvatske  boksače Željka Mavrovića i Maria Preskara, kojemu su prisustvovali i zamjenik župana Ratimir Ljubić, predsjednik županijske Zajednice sportova Stanislav Lovković te tajnik Zajednice Branko Zorko.

Prijem su zajednički organizirali Županija i Grad, u ime kojeg su goste pozdravili gradonačelnik Mišel Jakšić, predsjednik Gradskog vijeća Ivan Pal, zamjenice gradonačelnika Ksenija Ostriž i Melita Samoborec, predsjednica gradske Zajednice sportskih udruga Jasmina Stričević te ostali suradnici.

Hrvatski boksački savez u svrhu promocije boksa i edukacije djece i mladih, a s ciljem povećanja interesa za bavljenje sportom i uključivanje u aktivno treniranje u klubu, provodi projekt „Škola boksa“. U sklopu tog projekta, u dvorani Srednje škole u Koprivnici održana je prezentacija boksačkih vještina, kojoj je prisustvovao zamjenik Ljubić, kao i brojni mladi koji su željeli vidjeti kako treniraju proslavljeni boksači Željko Mavrović i Mario Preskar.

Zamjenik Ljubić kazao je kako Županija i njezina Zajednica sportskih udruga prate i podržavaju sve sportove te je gostima zahvalio na trudu koji ulažu u edukaciju mladih.
Služba ureda župana