Pernar i vitamin C

Vaše mišljenje o Vitaminu C?

“Ivan Pernar, zastupnik Živog zida, danas je ispred DORH-a građanima dijelio pakiranja vitamina C i davao im savjete o “čudotvornom lijeku”, a u DORH je pozvan na ispitivanje jer je protiv njega kaznenu prijavu podnio voditelj Foruma zdravstva stranke Pametno Miroslav Harjaček”.

Ovim riječima započinje jedan članak koji sam danas pročitala na jednom portalu. Još od davnina su bake pričale kako u organizam treba unositi više Vitamina C. Zanimljivo mi je kako se protiv Pernara podigla optužnica zbog riječi, a neki ni zbog loših djela nisu odgovarali.

S jedne strane dižu galamu zbog Facebook statusa, a s druge strane dok ljudi umiru zbog zdravstvenog sustava koji ne funkcionira, oni šute – prokomentirao je medijske napade i optužbe na račun Pernara gradski vijećnik Živog zida Zvonimir Stjepic. Donosimo nekoliko fotografija s Pernarove stranice.

Kako vi to komentirate? Zanimaju nas vaša mišljenja! Kako se vi liječite? Što unosite u organizam? Što mislite o tim člancima? Jesu li malo pretjerani ili se slažete s njima?(š.v)