Trendovi za 2019. godinu

Moda

Za 2018. godinu možemo slobodno reći da je bila kolijevka brojnih trendova čije izmjene smo jedva stigli i popratiti, a snažne i upečatljive kombinacije mogle su se primijetili na ulicama brojnih gradova. Ulaskom u Novu godinu brojni obožavani trendovi postali su modno nasljeđe koje smo prenijeli i u ovu godinu.

Ako volite i pratite trendove, sigurno ste dobro upoznali s njihovom prevrtljivom prirodom, ali pojedini modni komadi čvrsto su zauzeli svoju poziciju kada je svijet mode u pitanju, pa ćemo ih tako nositi i u godini koja je spremna pokucati na naša vrata. Nadalje, u tijeku su sezonska sniženja, stoga je idealno vrijeme da napravite pokoju modnu investiciju s ključnim komadima 2019. godine!

Jake i upečatljive nijanse koje stvaraju efektan izgled savršeno unose dozu razigranosti u svaki outfit. Monotonija neutralnih boja nije opcija u nadolazećoj godini, stoga razmislite o modnim komadima u neonskim nijansama kojima možete kreirati kombinacije koje sigurno neće proći neprimijećeno.

Trend koji je obilježio 2018. godinu je definitivno povratak animal printa kojeg smo nosili doslovno od glave do pete, no čini se kako ljubav prema omiljenom uzorku ne završava dolaskom nove godine, već ona samo raste. Od kako su modne kuće na scenu vratile zov prirode, naše ulice su postale obojene životinjskim printom, pa ćemo tako leopard točkice, uzorak zmijske ili aligatorske kože sigurno još dugo gledati!

Predimenzionirane tenisice definitivno su jedan od najpoželjnijih komada ove sezone, a njihovo obožavanje ćemo nastaviti i u nadolazećoj godini. Ove apsolutne zvijezde brojnih street style outfita mogu se kombinirati na razne načine, a zbog svoje glomaznosti garantiraju upečatljivost kao i brojne znatiželjne poglede!