U kampu HNS-A 24 Dinamova igrača i naš Julijan Evačić

Čak 24 mlada Dinamova nogometaša dobili su pozive za sudjelovanje na tradicionalnom zimskom kampu Hrvatskoga nogometnog saveza za mlađe uzraste. Na terenima u Novigradu će do 10. siječnja formu brusiti blizu stotinu darovitih reprezentativaca u trima uzrasnim kategorijama: stariji pioniri (do 15 godina), mlađi kadeti (do 16) i stariji kadeti (do 17).

Hrvatsku kadetsku reprezentaciju u ožujku u Danskoj čeka elitno kolo kvalifikacija za Europsko prvenstvo, a suparnici su Engleska, Danska i Švicarska. Završni turnir Europskoga prvenstva na rasporedu je u svibnju u Republici Irskoj. Plasman na EP izborit će pobjednici osam skupina i sedam najboljih drugoplasiranih.

U kampu kadetske reprezentacije devetorica su Dinamovih igrača: Nikola Čavlina, Joško Gvardiol, Tomislav Duvnjak, Jurica Jurčec, Fran Tomek, Jakov-Anton Vasilj, Luka Soldo, Viktor Kanižaj i Ivica Vidović.

U sastavu mlađih kadeta osmorica su iz Dinama: Mislav Zadro, Filip Brekalo, Ivan Šaranić, Bartol Barišić, Ante Crnac, Vinko Rozić, Karlo Dobrilović i naš Julijan Evačić.

Sedmorica su mladih maksimirskih igrača dobili poziv za selekciju pionira: Gabrijel Rukavina, Alen Dizdarević, Moreno Živković, Bruno Žagmešter, Luka Lukanić, Fran Čuljak i Patrik Klančir.