Matej Miklin na Državnom turniru mladih Prirodoslovaca

Učenički radovi mladih prirodoslovaca

Učenički radovi za Državni turnir mladih prirodoslovaca 2019 su odabrani.
Na državni turnir mladih Prirodoslovaca plasirao se učenik Matej Miklin OŠ Ljudevita Modeca Križevci s problemom elastičnosti kostiju. Mentor mu je Leo Kranjec.
Čestitke Mateju i profesoru Leu!

Čestitamo svima koji su prošli te se nadamo zanimljivim prezentacijama!
U nastavku (na slici) je abecedni popis učenika pozvanih na Državni turnir.
Nažalost, nisu svi mogli proći. To, naravno, ne znači da su ti radovi bezvrijedni, već da im nedostaju određeni elementi istraživačkog rada. Pismene recenzije će prvo dobiti učenici koji su prošli, kako bi do Državnog turnira poboljšali svoje radove. Svi će ostali učenici pismene recenzije dobiti naknadno.
Usprkos neprolasku na Državni turnir, trud i vrijeme uloženi u ove radove nisu bačeni u vjetar, jer su vjerujemo, tijekom izrade svojih radova zasigurno mnogo naučili i otkrili. Želimo da se ovime ne obeshrabre, već se nadamo da su ovi radovi tek početak njihovog istraživačkog rada. To uključuje i buduće turnire, na kojima će vam iskustvo s ovog turnira i povratne informacije o vašem radu biti od velike koristi.
Turnir će se održati u Zagrebu u subotu, 12. siječnja 2019. u prostorima FER-a, Unska 3, Zagreb.
Detaljne upute o rasporedu i izgledu natjecanja natjecateljima će biti poslane mailom, te će biti objavljene na službenim stranicama i na Facebook stranicama Istraživačkog centra mladih.
Sretno svima na Državnom turniru, ali i u daljnjem istraživačkom radu!