Hotel Trakošćan****

Hotel Trakošćan

Smješten je u neposrednoj blizini jednog od najljepših i najočuvanijih dvoraca iz bogate hrvatske baštine. Nekad rezidencijalni dvorac okružen romantičnim perivojem i jezerom, danas je muzejski prostor bogat povijesnim sadržajima. U okruženju koje odiše tradicijom i prirodnim ljepotama Zagorja, svega 7 kilometara udaljen od graničnog prijelaza Macelj, očekuje vas novouređeni hotel kategoriziran s visoke četirizvjezdice.

U 126 moderno opremljenih soba i 2 apartmana nudimo vam vrhunsku uslugu smještaja i  široku paletu sadržaja. Bilo da su naši gosti poslovni ljudi, polaznici raznih seminara, kongresa ili team buildinga, obitelji sa djecom ili pak  avanturisti, sportaši i putnici namjernici, oprema naših modernih soba zadovoljiti će i one najzahtjevnije. Svaka soba ima pogled na Park šumu odnosno na prekrasan dvorac Trakošćan što će upotpuniti vaš ukupni doživljaj.

          Dva hotelska restorana, a la carte i pansionski, te  restoran u podnožju samog dvorca, sa  400 sjedećih mjesta u zatvorenom prostoru i  300  mjesta  na otvorenim  terasama, nude delicije kao što su  tradicionalna zagorska jela. Inovativni pristup, ponuda autorskih jela, slastica kao i drugih specijaliteta učinit će boravak u našim restoranima praznikom za nepca naših gostiju. Veliki izbor domaćih i stranih pića, te vina, koja uz stručnu pomoć našeg ljubaznog osoblja možete kušati  u vinoteci hotela, zatvaraju krug potpune gastronomske ponude ove destinacije.

          Da bi vaš odmor bio potpun, na usluzi vam stoji stručno osoblje spa & wellness centra.  Uz korištenje bazena, whirpoola, finske i turske saune možete izabrati uslugu iz bogate ponude masaža i beauty programa za revitalizaciju duha i tijela.

          Na samo 70 km od Zagreba i svega 40 km od Varaždina, smješten u „zelenom raju“ i izoliran od svakodnevnice, Hotel Trakošćan nameće se kao jedna od najboljih i najpoželjnijih destinacija za organizaciju seminara, team buildinga, kongresa i drugih  korporativnih događanja. Moderan i multifunkcionalan kongresni centar ima kapacitet 300 mjesta i vrhunsku  tehničku opremu, stoga može zadovoljiti  potrebe organizacije i  najzahtjevnijih događanja.

Bogatom ponudom animacijskog programa i sadržaja kvalitetno ćemo osmisliti vaše slobodno vrijeme. Teniski tereni, malonogometno, odbojkaško i košarkaško igralište, koji su sastavni dio hotelskog kompleksa, daju mogućnost dodatne rekreacije i zabave kako za sportaše profesionalce tako i za rekreativce

Geografski položaj hotela i naselja Trakošćan, između tri gore, Ravne Gore, Maceljskog gorja i Ivančice pruža mogućnost nebrojenih aktivnosti vezanih uz prirodu. Paraglajding, planinarenje, pješačke i ture biciklističkim stazama, jahanje, off road vožnje i izleti samo su dio te ponude.

Isto tako, blizina nekoliko golf igrališta kao i lovišta Zelendvor, dodatni su sadržaji koji mogu biti razlogom boravka u našem hotelu.

Posebnost ponude ovoga dijela Hrvatske svakako je dvorac Trakošćan. Na samo nekoliko metara od hotela nalazi se dragulj arhitekture europskih dvoraca koji sa svojim  perivojem i jezerom čini sklad pred kojom nitko ne može ostati ravnodušan.

Blizina granice samo je još jedan od razloga zbog kojih je Hotel Trakošćan idealno mjesto za odmor onima koji iz zapadne i sjeverne Europe putuju na hrvatsku obalu ili u istočne zemlje. Naše  ljubazno i stručno osoblje, uz bogatu ponudu sadržaja i gastronomije, učinit će da prvi kontakt s Hrvatskom ostane vaše nezaboravno iskustvo.