Izvještaj sa sportskih terena

Nogomet, košarka, rukomet.

NOGOMET – U subotu je na gradskom stadionu odigrana utakmica 4. nogometne lige u kojoj je NK Radnik Križevci ugostio NK Tehničar. Naši su nogometaši remizirali utakmicu rezultatom 1-1, a strijelac za našu ekipu je bio Alen Maras.

U 1. Županijskoj nogometnoj ligi NK Tomislav Radnik Sveti Ivan Žabno pobijedio je NK Bratstvo Kunovec rezultatom 2:5

U 2. županijskoj nogometnoj ligi susreli su se NK Viktorija i NK Omladinac, a Viktorija je bila sretnija i spretnija i pobijedila rezultatom 1:0, NK Močile u gostima je izgubio od Hrvatskog bojovnika rezultatom 1:3, a NK Kalnik izgubio je protiv NK Mladost Sigetec rezultatom 1:6. U 3. ŽNL NK Čvrstec je pobijedio NK Ratar 4:0, NK GOŠK NK Gornju Rijeku 1:0, a NK Sabarija NK Mladost Carevdar 2:2.

KOŠARKA – Na gostovanju kod KK Međimurje seniori košarkaši KK Radnik iz Križevaca izgubili su posljednju utakmicu sezone A2 lige rezultatom 59-86. Križevački su košarkaši tako završili sezonu na posljednjem 10. mjestu.

RUKOMET – U 1. rukometnoj ligi sjever RK KTC je u dvorani OŠ LJudevita Modeca Križevci nadjačao RK Vidovec rezultatom 31:27 ispred 150 gledatelja. Utakmica je protekla u izjednačenoj igri, ali su naši igrači uspjeli smoći snage da utakamicu mirno privedu kraju i zadrže drugo mjesto na prvenstvenoj ljestvici iza RK Bjelovar. Sljedeća utakmica za RK KTC bit će protiv RK Viro iz Virovitice.