KALNIK TRAIL 2019. – 847 prijavljeno

Radio Križevci medijski pokrovitelj

Udruga kineziologa Grada Križevaca, uz skupinu građana entuzijasta odlučila je predivnim kalničkim gorjem organizirati prvu trail utrku u tom kraju. Utrka će krenuti iz centra sela Kalnik, kružiti Kalničkim gorjem te završiti gdje je i počela. Natjecatelji će trčeći ili hodajući službeno označenom stazom po šumskim, zemljanim i makadamskim putovima, utrku morati završiti u zadanom vremenu sa svim kontrolnim točkama. Rute su određene, i to u četiri kategorije.

Prvotno su bile predviđene tri, ali s obzirom na sve veći interes i za pseću kategoriju, organizator se odlučio prikloniti i tom prohtjevu. I ne samo to, nego se time priključio u Canicross ligu Hrvatske. Ovakva je utrka sportski događaj kakav još nije bio u ponudi u našem kraju i pomoću nje željeli bismo upoznati ljude s trail trčanjem kao posebnim i vrijednim oblikom sportske aktivnosti – riječi su organizatora.

Za sve zainteresirane biti će organizirano podizanje startnih paketa (majica+broj+razno) u petak:
u centru Križevaca, u paviljonu na Strossmayerovom trgu od 17 do 19h.
Napomena: registracije novih natjecatelja tamo NEĆE biti moguće, dakle ako niste prijavljeni i označeni kao uplaćeni na stotinci, vidimo se 23.3. od 7:30 h na Kalniku

Napomena#2: kako bi se ubrzao proces prijava u petak i u subotu, sve eventualne promjene kategorija obavite ranije slanjem maila na [email protected].

Prijavnicu možete pronaći na sljedećem linku:

https://www.stotinka.hr/hrv/dogadjaj/754

Još uvijek se stignete prijaviti, trenutno je prijavljeno preko 840 osoba, hajde prijavnice u ruke i krećemo uskoro!(š.v)