Naše mini rukometašice nastupile u Đurđevcu

Male rukometašice ŽRK Radnik Križevci godište 2008., 2009. i 2010. nastupile su danas u Đurđevcu na međunarodnom turniru „Đurđevac cup 2019.“.

Djevojčice 2008. godište osvojile su izvrsno treće mjesto. Nakon što su u skupini s dvije pobjede i jednim porazom ostvarile drugo mjesto pobjedivši mađarski HC Csurgo i Pitomaču visokim rezultatom i izgubivši od Đurđevca, naše su se mini rukometašice plasirale u četvrtfinale gdje su tijesno nadigrale djevojčice iz Tvina pobijedivši rezultatom 8-6. Naše su rukometašice u polufinalu ostvarile drugi poraz na turniru protiv ŽRK Zrinski rezultatom 15-7, ali je zato pobjeda za treće mjesto protiv Dubice bila slatka i našim djevojčicama donijela treće mjesto turnira iza Đurđevca i ŽRK Zrinski iz Čakovca. Veseli nas i činjenica da je naša Lorena Đurđić svojom igrom zaslužila mjesto u najboljoj petorci turnira.

Za ŽRK Radnik 2008.g. nastupile su: Ana Maksić, Nika Marenčić, Luisa Lena Rački, Lorena Đurđić, Lana Lugomer, Marija Tukša, Veronika Pažin, Lana Šoštarić, Ena Babec, Ivona Lepčić, Hana Fržović, Ema Horvat.

Za još ljepše vijesti pobrinule su se godinu dana mlađe djevojčice koje su na turniru u Đurđevcu ostvarile sve pobjede i tako osvojile prvo mjesto ostavivši iza sebe ekipe Đurđevca i Zrinski iz Čakovca!

Naše su djevojčice svladale ekipu Tvina rezultatom 10-7, Bjelovar 10-5, Đurđevac 13-12 i Zrinski rezultatom 14-8.

Najboljom golmanicom 2009. godišta proglašena je Mia Šatvar, najboljom igračicom Hana Fržović, a u najbolju petorku turnira uvrštene su Ema Horvat i Tea Pičak.

Za ŽRK Radnik 2009.g. nastupile su: Mia Šatvar, Hana Fržović, Ema Horvat, Eva Bojko, Tea Pičak, Mia Doskočil, Ena Pavlović.

Ekipa mini rukometašica 2010. godišta zauzela je četvrto mjesto turnira. Nakon tri pobjede i jedne izjednačene utakmice u skupini, u polufinale su naše rukometašice posustale i izgubile od ekipe iz Dugog Sela 4-6. U utakmici za treće mjesto mini rukometašice ŽRK Radnik pretrpjele su još jedan poraz – rezultatom 8-2 izgubile su protiv još jedne ekipe iz Dugog Sela.

U najbolju petorku turnira u kategoriji 2010. godišta uvrštena je Eva Bojko.

Za ŽRK Radnik 2010.g. nastupile su: Eva Bojko, Lena Lukša, Eva Tremski, Ivana Marenčić, Viktoria Ruganec, Vida Habijanec, Elena Muli, Ida Ivšak.

Trenerice ekipa su Kristina Renjak i Barbara Ehrenberger.

Čestitke rukometašicama i njihovim trenericama! 😊 (M.M.)