Nina Donelli u studiju Radija Križevci

Poznata slovenska pjevačica osvaja Hrvatsku

Nina Donelli je popularna slovenska pjevačica koja nastavlja svoj pohod na estradu objavom novih pjesama i video spotova. Ovoga puta rastući broj svojih obožavatelja iznenadila je atraktivnim spotom za pjesmu “Jaka sam žena” koji je nekoliko dana snimala na čuvenim lokacijama po Moskvi.

Danas je, 27.ožujka, gostovala je na Radiju Križevci!

Nina je sve prisutnija na hrvatskom tržištu i to zahvaljujući prvenstveno svojim društvenim mrežama na kojima je prati više tisuća hrvatskih obožavatelja. Većinom su to mlađi muškarci, ali i djevojke, koje zgodna Nina ‘izluđuje’ svojim fotografijama s koncerata i egzotičnih putovanja.

„Mi pjevačice na ovim prostorima, da bi bile uspješne i da bi naši koncerti bili posjećeni, moramo se dodatno angažirati kako bismo s publikom bile u posebnom odnosu. Dobra pjesma više nije dovoljna. Glazba se odavno prestala samo slušati, sada pjesma postane popularna ovisno o atraktivnom spotu i posjećenosti na društvenih mrežama. Kaže da ne žali ni za čime, i kada bi morala, sve bi ponovila. Dobre i loše stvari treba ostaviti iza sebe, ali da ništa ne bi ispravljala jer su i loše stvari dobre za napredovanje u životu jer prepoznaješ osobe i osobine kakvih se treba čuvati.“-izjavila je Nina Donelli.

Ninino gostovanje kod naše Hane poslušajte u četvrtak 28.3. od 10.30 na RKŽ!!!