Stand up večer: Saša Turković – Preživjeti u obitelji

Petak, 15.03.2019. | Klub kulture | 20h | ULAZ: 30/40 kn

Sašin prvi one man show posvećen je isključivo obiteljskom životu i preživljavanju istog. Fore stvarane tijekom 44 godine Sašina života te ispolirane brojnim nastupima k’o obiteljska srebrnina nakupile su se poput režija i nastala je predstava “Preživjeti u obitelji”. Prvim samostalnim showom Saša će vam na pladnju poslužiti iskustvo žongliranja suživota s troje djece, brižnom suprugom, kamatnim stopama, komunalijama i poslom u čemu ćete se sigurno prepoznati. U više od 80 minuta smijeha Saša će s vama podijeliti sve aspekte obiteljske svakodnevice te vas savjetovati kako kao otac, suprug i muškarac na kraju dana zaspati sa smiješkom na licu. “Preživjeti u obitelji” je savršen izlazak za sve koji trebaju kratki “timeout” od svojih najbližih i kozmološkog fenomena zvanog život.

TKO JE SAŠA TURKOVIĆ?
Otac, suprug,
biznismen i najstariji komičar LAJNAP COMEDY kolektiva. Na pozornici stasom i glasom ozbiljan k’o predsjednički kandidat, a teze koje iznosi smiješne su kao hrvatske penzije. Što ga s obzirom na godine stvarno pogađa. Fore su mu kao i njegovo slobodno vrijeme, kratke i britke, bez psovki i vulgarnosti, jer mora paziti što priča pred djecom. No zato će svoje najzločestije ideje upakirati u celofan pristojnosti i staviti mašnicu sarkazma da nećete ni znati kako odjednom umirete od smijeha. Nastupa isključivo u košulji i odijelu nakon što su ga dečki iz LAJNAP-a zamolili da više ne dolazi u togi.

Tijekom svoje karijere (od početka kenozoika nadalje) nakupio je više od 400 nastupa. Dodatno iskustvo dobio je i life coachingom te motivacijskim govorništvom u koje povremeno upusti savjetujući ljude kako ne postati stand-up komičarem. Kada nije na pozornici, baca se na svoj dnevni posao, u gospodarskoj grani srodnoj zabavi – prodaje CNC strojeve. Saša je komičar čiji će vas nastup oduševiti ležernošću izvedbe i opuštenom smijehu koji će vas okrijepiti.
Ulaznice su u prodaji u Art Rock Caffe-u, a možete ih kupiti online putem sustava Entrio.hr!