VINILIJA 5 Koprivnički sajam gramofonskih ploča i CD-ova

Subota, 16. ožujka 2019. od 9-15 sati, Martinovka, Ivana Generalića 3, Koprivnica

»Proljeće je otpočelo s vjetrom«, s vjetrom koji donosi i nova, proljetna, Vinilija! Još jedan, peti po redu, koprivnički sajam gramofonskih ploča, CD-ova i kazeta u organizaciji Šarenog dućana je pred nama! Dobrodošli!

Interes za ploče i njihova prodaja i dalje nezaustavljivo rastu u cijelom svijetu, u Hrvatskoj, pa i kod nas u Koprivnici! Raste i broj izlagača na našem sajmu, pa je, osim iz Koprivnice, najavljen dolazak većeg broja prodavača i kupaca iz Bjelovara, Čakovca, Varaždina, Virovitice, Ferdinandovca, Križevaca, Zagreba… Pozivamo i sve zainteresirane, kolekcionare, pločoljupce, stare i nove, i obične radoznalce, da dođu na druženje i razmjenu, kupnju ili prodaju ploča, po želji. Svim prodavačima kava dobrodošlice i nadoknada putnih troškova u slučaju slabije prodaje!

Dodatni motiv za dolazak zasigurno će biti dva posebna gosta sajma: Renato Metessi i Ivo Kovač Kaj. Ivo će predstaviti svoj novi CD Čerepana, a Renato će nas podsjetiti na svoje hitove iz vremena kad je predvodio grupe Patrola i Zvijezde (Ne pitaj za mene, Nikol, Pravovjerni plesači, Narodna…), potpisivat će ploče, porazgovarati s posjetiteljima, popiti kavu… Dobrodošli Renato i Ivo, dobrodošli kupci, prodavači i svi zainteresirani da zajedno uveličamo ovu svetkovinu gramofonske ploče!

Vidimo se u Martinovki, Ivana Generalića 3, u subotu 16. ožujka od 9-15 sati!