Križevački atletičar David Jež osvojio zlato u Varaždinu

U Varaždinu je jučer održano prvo kolo Hrvatske atletske lige sjever gdje su nastupili i naši križevački atletičari i atletičarke različitih uzrasta.
Iako su svi naši atletičari bili vrlo dobri, prvo ćemo istaknuti rezultat laureata Davida Ježa koji je u utrci na 800 metara osvojio prvo mjesto u jakoj konkurenciji.
U kategoriji limačice 60 metara nastupile su: Lucija Kepa, Lena Schneider, Ivona Markek, Klara Rađa, Tesa Vranešić, Mia Sertić, Ines Čevisek, Sunčica Udvari, Lucija Lacković, Ema Doskočil

Vortex: Gabrijela Čapek

U utrci 4 x 60 metara s visokim startom križevačka je štafeta osvojila 7. mjesto u sastavu Lena Schneider, Ivona Markek, Lucija Kepa, Tesa Vranešić, a 12. mjesto štafeta Križevci II u sastavu Ines Čevisek, Klara Rađa, Sunčica Udvari, Pia Sertić.

U kategoriji limača na 60 metara od naših Križevčana nastupili su Petar Kuzmić, Vito Jež, a isti su također nastupili i u disciplini skok u dalj i vortex.

Kod mlađih kadetkinja utrci na 100 metara pristupile su  Magdalena Kranjčić, Eleonora Posavec i Eva Pofek, a u utrci na 800 metara Anamaria Gudić i Hana Deduš
Od mlađih kadeta u bacanju Vortexa 3. mjesto osvojio je Davor Krulić.

U utrci na 100 metara u starosnoj kategoriji starije kadetkinje od križevačkih su atletičarki nastupile Lana Habijanec, Hana Heruc i Marta Šiler, a u utrci iste dužine u muškoj konkurenciji iste dobne skupine nastupio je Fabijan Odorčić. U utrci na 800 metara osim prvog mjesta Davida Ježa vrijedan je i rezultat  Nike Gagra koji je osvojio 4. mjesto, a mlađa juniorka Anja Brkić nastupila je u utrci na 100 metara i zauzela 7. mjesto.