Križevčanka Ana Majdak nastupila u mjuziklu Sunset Boulevard

Mlada križevačka sopranistica Ana Majdak debitirala je u utorak, 2. travnja 2019. godine  u ulozi Betty u mjuziklu Sunset Boulevard.

Pred prepunim auditorijem Hrvatskog narodnog kazališta I. pl Zajca u Rijeci, Ana Majdak kao najmlađa Betty svojim je nastupom oduševila riječku publiku, koja joj se za pruženi glazbeni užitak odužila dugotrajnim pljeskom i ovacijama je ispratila sa pozornice.

“Sunset Boulevard” Andrewa Lloyda Webbera, pod redateljskim vodstvom Renate Carole Gatice i pod dirigentskom rukom maestra Igora Vlajnića, kritičari opisuju kao pravo Broadway iskustvo te raskošan, glamurozan, nostalgičan i nezaboravan glazbeno-kazališno-plesni show!

Glavne uloge utjelovili su Leonora Surian Popov kao Norma Desmond, Nikola Nedić kao Joe Gillis, Ana Majdak kao Betty, Dario Bercich kao Max von Mayerling a u ostatku podjele nalaze se redom izvrsni glumci i pjevači HNK I pl Zajca u Rijeci, Artie Green, asistent redatelja, Joeov prijatelj (Jasmin Mekić), Cecil B. DeMille, redatelj: Aleksandar Cvjetković, Mlada Norma  : Tanja Tišma, Manfred, krojač, vlasnik trgovine muške mode: Marijan Padavić
Sheldrake, producentica: Anastazija Balaž.

Ukoliko želite iskusiti “Broadway i Hollywood u jednom” zadnja izvedba Sunset Boulevarda ove sezone, s Anom Majdak u ulozi Betty je u subotu, 6.4.2019. u 19 sati u HNK I pl Zajca u Rijeci.