Odlična postignuća mladih atletičara

Mladi atletičari Srednje gospodarske škole u Križevcima, sudjelovali su na Županijskom natjecanju iz atletike koje se održalo danas, 11.travnja, na Gradskom stadionu u Križevcima po izrazito lošem vremenu.Uz pojedine dobre nastupe, ali i neke ozljede djevojke su ipak zauzele ekipno 5. mjesto!!!Dečki su bili malo uspješniji.Pojedini su imali odlične rezultate, ali su na kraju ipak ekipno zauzeli 4. mjesto, pri čemu ih je samo jedan bod dijelio od brončane medalje.
Od pojedinačnih postignuća, najbolji rezultat ostvario je Josip Juraj Pavešić u skoku u vis s preskočenih 181(!!!) cm što mu je donijelo 2.mjesto!!!3.mjesto su osvojili još Anušić (400m), Turčić (1500 m) i Brajdić (kugla), te Rajković (dalj).Također, 3.mjesto osvojila je i muška štafeta (Hum, Orehovački, Miklečić, Anušić).
Nastupili su: Karlo Orehovački, Tomislav Anušić, Luka Forjan, Hrvoje Turčić, David Brajdić, Sanders Miklečić, Josip Juraj Pavešić, Karlo Ruganec, Igor Hum, Jurica Lovreković i Martin Imbriovčan.Lara Hudoklin, Katarina Tuba, Nikolina Hubina, Patricia Rođak, Lorena Kušec, Patricija Srdić, Petra Rajković, Nina Mikec, Karolina Majdak i Marina Širjan!
Čestitke svima na zalaganju i uspješnom predstavljanju škole!