OTVOREN NOVI ROBIN MARKET U STARIGRADU!

Jutros je otvoren drugi Robin market u Starigradu kraj Koprivnice.

RKŽ na otovrenju još jedne Robin trgovine!

Na Veliki petak, uz fini zalogaj svježe pečenih ribica koje su domaćini pripremili za goste i kupce, s radom je krenula Robin trgovina br. 44, na adresi Krešimirova ulica 36. Novi Robin market radit će svakodnevno od 6:30 do 20:00, osim nedjeljom kada je radno vrijeme od 7:00 do 13:00.

Uz već standardno bogatu i raznovrsnu ponudu i asortiman Robin marketa po vrlo povoljnim cijenama, i na ovoj lokaciji simpatične zaposlenice Robin trgovina radit će popularne dnevno svježe sendviče već od 3,99 kn, isključivo od Podravkinih salama. Neće nedostajati niti finih i svježih suhih te kremastih Sweet Story kolača.

Bit će to drugi Robin market u Starigradu. Naime, nešto manje od jednog kilometra udaljen je Robin Market 42, na adresi Krešimirova ulica 78 kod caffe bara „Pub“.

«Odmah nam se dopala mogućnost da otvorimo i drugu trgovinu u neposrednoj blizini Robin marketa u Starigradu. Naša široka i povoljna ponuda proizvoda te ljubazno osoblje dobro su prihvaćeni u Starigradu i mislimo kako će svi biti zadovoljni što se otvorio još jedan market. Kao što možete vidjeti, pomalo smo se udomaćili na koprivničkom području i stoga smo iznimno ponosni zbog još jedne novootvorene trgovine. Sretni smo što će naši kupci iz Starigrada još brže i lakše doći do željenih proizvoda kad god im nešto zatreba.» rekao je Robin Šatvar, direktor maloprodaje Robin trgovina.

Iz Robina su pripremili novu Akcijsku ponudu (hyperlink: http://www.robin-trgovine.com/2019/04/15/nova-dvotjedna-akcijska-ponuda-u-robin-trgovinama/) koja nudi sve što je potrebno za uskršnje blagdane, a vrijedi do kraja travnja ili do isteka zaliha pa ako ste u mogućnosti svakako navratite u novi Robin market na Krešimirovoj ulici 36 u Starigradu. Također, obavještavamo i pozivamo sve naše vjerne kupce da nam se sljedeće subote, 27. travnja pridruže na Prvom nagradnom izvlačenju nagradne igre „Robin daje više 2019.“, koje će se održati u Koprivnici, u Robin trgovini kod caffe bara „Guliver“!