Proljetna manikura

Trendovi u manikuri neprestano se mijenjaju, no postoji određena konstanta koja je uvijek prisutna, a to je zaigranost. Nokti su odlično platno za kreativne i posebne manikure koje nerijetko ne zahtijevaju puno vremena, a izgledaju sjajno.

Proljeće je vrijeme za nježne pastelne boje, zanimljive šare i uzorke te eksperimentiranje s geometrijom koja nikad nije izgledala bolje. Želite li ipak slijediti trendove, ove sezone neizmjerno su popularni nokti s vrlo svjetlom podlogom koju ukrašavaju minimalističke točkice, linije ili neki drugi oblici. Poanta ove manikure je da bude što jednostavnija, a istovremeno upečatljiva na potpuno nenametljiv način.

Za postizanje takve manikure, potrebna je mirna ruka i malo strpljenja, a budući da se radi o vrlo tankim i preciznim linijama valja imati pribor s kojim ćete to moći izvesti, kao i kvalitetan lak te nadlak koji će naneseni proizvod zadržati duže vrijeme. Ipak, smatrate li da će to bolje napraviti stručna osoba, slobodno se uputite ka njoj te zatražite da vam manikuru napravi u formi trajnog laka jer onda možete biti sigurni da ćete šarmantan dizajn na noktima imati duže od nekoliko dana. Što se tiče dužine noktiju, ona je u potpunosti proizvoljna, odnosno prilagodite je vlastitim referencama jer ovaj stil uređenja noktiju jednako dobro pristaje svim dužinama. Kako bismo vas inspirirali i olakšali osmišljavanje dizajna u nastavku smo izdvojili najatraktivnije primjere proljetne manikure s Instagrama koje vrijedi kopirati. Pronašli smo mali salončić u sklopu jednog butika u Križevcima koji se uskoro seli na novu lokaciju,  gdje smo uočili nekoliko uređenih ručica pa pogledajte.(š.v)