Žiga i Gruntovčani zajedno u Kajkavskom kabareu u hotelu Kalnik

Hotel Kalnik ove godine pokrenuo je novo društveno događanje – Gost(i) u hotelu, a ovaj mjesec ugostit će Kajkavski kabare!

Podravske i međimurske popevke u kombinaciji s osebujnim gruntovečkim humorom zaštitni su znak Kajkavskog kabarea predstavljenog nedavno u Prelogu. Iza ovog novog projekta stoje legendarni pjevač i glazbenik Mirko Švenda Žiga i sve popularniji glumci amateri iz KUD-a Gruntovec udruge Sigečko srce. Cilj Kajkavskog kabarea je obogaćivanje kulturne scene Hrvatske, te očuvanje, odnosno promocija kajkavštine. Žiga i Gruntovčani planiraju svoje nastupe u raznim dijelovima Hrvatske, a među prvima moći će ih vidjeti Križevčani. U Hotelu Kalnik u četvrtak, 25.travnja (četvrtak) s početkom u 19,30h. Presvetli, Cinober, Dudek i Regica na šaljiv će način predstaviti svakodnevicu Gruntovca, a Mirko Švenda Žiga izvest će uspješnice iz svog bogatog repertoara.

Osim same predstave, hotel Kalnik pripremio je i posebne cijene domaćih štrukli i vrhunskog vina tako da nećete ostati gladni niti žedni. Cijena ulaznice iznosi 40,00 kn.

Rezervirajte svoj stol telefonom na 048/681522, [email protected] ili osobno na recepciji hotela Kalnik.

Dobra zabava je zagarantirana!