Na koprivničkom Zrinskom trgu otvoren jubilarni peti međunarodni festival Fest Jazza

U četvrtak 4. srpnja na koprivničkom Zrinskom trgu svečano je otvoren peti po redu Fest Jazza, međunarodni festival jazz glazbe kojem je prisustvovao i zamjenik župana Ratimir Ljubić. Festival je uz pozdrav sudionicima i zahvalu organizatorima otvorio gradonačelnik Grada Koprivnice Mišel Jakšić, a zamjenik Ljubić je prigodnim riječima pozdravio sve glazbenike i posjetitelje te im poželio da provedu ugodne i glazbom nadahnute trenutke u gradu i županiji.

Festival petu godinu za redom organizira Jazz klub Koprivnica, a čast da otvore festival pripala je glazbenom kolektivu Chui u pratnji Jazz orkestar HRT-a te američkoj jazz pjevačici Sharón Clark kooja je nastupila uz pratnju švedskog pijanista Mattiasa Nilssona.

Fest jazza se nastavio bogatim programom i u petak te subotu, a kako su organizatori istaknuli pod motom „Dijelimo radost i glazbu / Share happiness & music“ Koprivnica zbog ovog festivala ponovno postaje središte jazz zbivanja i neizostavno mjesto koje su posjetili ljubitelji koncerata uživo, ljetnih festivala i odlične jazz glazbe.