Robin ljetno kino – ”Stopalići” oduševili prisutne

U tijeku je 2. Robin ljetno kino na Nemčiću a sinoć su posjetitelji uživali u animiranom filmu ”Stopalići” koji je oduševio sve posjetitelje, i male i velike. Cijela travnata površina ispred platna se vrlo brzo popunila, a tražilo se i mjesto više. U publici smo spasili dragog nam gradonačelnika, Maria Rajna sa prekrasnom suprugom Vlatkom i malom kćerkicom.

Razgovarali smo s Robinom Šatvarom, direktorom Robin trgovina koji nam je rekao kako je izrazito zadovoljan odazivom ljudi na Robin ljetno kino te da na projekcijama filmova obično bude oko 300 posjetitelja dok na projekcijama crtanih filmova bude i čak po 500-tinjak ljudi.

”Na ljetno kino sam došao na ideju kad smo proširili svoje trgovine u Koprivnicu pa sam vidio da se tamo održava ljetno kino na Zrinjskom te sam odlučio isto napraviti i u našem gradu.

Iduće godine planiramo održati 3. Robin ljetno kino te planiramo uvesti još noviteta.

Odazivom smo jako zadovoljni a posebno nas veseli podrška i odaziv građana”. – Kaže nam Robin.

Napomenimo da će iduća filmska večer biti sljedeći petak, 26. srpnja a prikazivat će se hrvatski film Comic Sans pa ako već niste bili, svakako preporučamo da posjetite Robin ljetno kino jer su zabava, ugodna atmosfera i smijeh zagarantirani.

Zabilježili smo atmosferu večerašnje projekcije, uživajte!(hs)