Marinela Mesar o odlasku iz ŽNK Vrbovec u ŽNK Agram

Ustrajna i perspektivna nogometašica Marinela Mesar koja igra na poziciji srednjeg veznog, dala nam je izjavu povodom odlaska iz ŽNK Vrbovec u ŽNK Agram te ju prenosimo u cjelosti:

”U listopadu 2017. godine pristupila sam ekipi ŽNK Vrbovec. Bile su to predivne dvije godine i veoma uzbudljivo razdoblje za mene.
Te dvije godine posvetila sam svoj život ŽNK Vrbovec. Nikada nisam izostajala iz treninga, nikada nisam komentirala igru svojih suigračica, nikada nisam nikome uputila žalnu riječ. Svaki svoj trening i utakmicu smatram da sam davala svoj maksimum, usprkos pogreškama kojih je sigurno bilo. Imala sam fantastične suigračice kako u igri, tako i u svlačionici.” – govori nam Marinela.

”Osobno sam se trudila dovesti neke igračice u klub, ali one zbog nekih stvari nisu željele sudjelovati u radu kluba, pa su se povukle. Puno sam razmišljala i znam da je došlo vrijeme za početak novog životnog ciklusa, odnosno da otvorim novo poglavlje u svom životu. Došao je trenutak za suočavanje s novim izazovima u novom klubu. Trenutno osjećam samo enormnu zahvalnost ovome klubu, ovome “hobiju”. Odlazim, ali jako dobro znam da nikada neću zaboraviti da sam ovdje uživala u nogometu na jedinstven način. Na kraju, želim svima Vama reći jedno veliko HVALA !” – kazala je Marinela.