ŽRK Radnik: Pripreme za novu sezonu

Rukometašice Radnika započele su pripreme za natjecateljsku sezonu 2019/2020.

Prvi dio priprema odrađivat će se na gradskom stadionu i u prostoru teretane Spartans gym. Vodstvo kluba i treneri Dario Sokač, Marjana Fržović, Barbara Ehrenberger i Kristina Renjak intenzivno dogovaraju utakmice koje će se igrati u pripremnom periodu. Seniorke i ove sezone nastupaju u 3. HRL Sjever, kadetkinje 2002. godište i mlađe igraju državnu ligu, 2006. godište i mlađe također državnu, 2008. godište i mlađe igrat će rukometnu ligu regije sjever, a 2009. godište i 2010. godište igraju mini rukomet.

Najljepše se ipak pripremaju mlađi dobni uzrasti križevačkih rukometašica. Naime, trenerice Marjana, Barbara i Kristina odvele su svoje djevojčica na morske/sportske pripreme na otok Pag gdje djevojčice borave u sklopu križevačkog dječjeg odmarališta te spajaju ugodno s korisnim. Djevojčice na moru borave od 19. do 26. kolovoza kada će započeti treninzi u dvorani.

Kod mlađih dobnih skupina, plan je kluba i trenerica razvoj igračica za seniorsku ekipu, kao i što bolji plasman u državnim ligama te plasman u državne završnice. (M.M.)