U tijeku prijave za besplatne susrete djece u Savudriji

Susreti djece – uspomene na sretnu budućnost

Udruga hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata u suradnji s Ministarstvom branitelja tradicionalno i ove godine organizira 18. sportske susrete djece Hrvatskih branitelja pod nazivom “Susreti djece – uspomene na sretnu budućnost”. Svih dosadašnjih godina na susretima su sudjelovala i djeca Hrvatskih branitelja s područja Koprivničko-križevačke županije pa su pozvana da se prijave i ove godine. Susreti će se održati u Savudriji u dječjem odmaralištu “Vladimir Nazor” od 2. do 5. rujna. U sklopu susreta održavat će se natjecanja u malom nogometu, odbojci, graničaru, povlačenju užeta, stolnom nogometu, elektronskom pikadu i Play Stationu. Održat će se i glazbena, likovna i radionica modeliranja kao i svakodnevno kupanje uz pratnju odraslih osoba.

Na susretima mogu sudjelovati djeca koja su završila prvi razred osnovne
škole pa do završenog prvog razreda srednje škole. Roditelji nemaju nikakav trošak, a o sigurnosti djece brinut će voditelji.
Pozvana su djeca branitelja s područja Koprivničko-križevačke županije da se prijave za susrete, bez obzira da li su njihovi roditelji članovi ove ili neke
druge braniteljske udruge. Koordinator za Koprivničko-križevačku županiju je Josip-Joka Dolenec (099-420-2465) te se kod njega mogu dobiti sve potrebne informacije i izvršiti prijava. Rok za prijavu je 25. kolovoz.