27. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam

Županijski izlagači predstavljaju svoje proizvode i usluge na 27. Jesenskom međunarodnom bjelovarskom sajmu

U Bjelovaru na sajamskom prostoru Gudovec ovog se vikenda održava 27. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam na kojem će tradicionalno nastupiti i izlagači s područja Koprivničko-križevačke županije te prezentirati svoje proizvode i usluge. U tri dana sajma na zajedničkom izlagačkom prostoru u paviljonu 8 predstavit će se 15 izlagača s područja županije iz sektora poljoprivrede, stočarstva, gospodarstva i obrtništva.
Kao i prijašnjih godina, Koprivničko-križevačka županija financira predstavljanje županijskih obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava i poduzetnika, kako bi im na taj način pomogla u promociji i stvaranju novih poslovnih kontakata.
U unutarnjem prostoru sajma predstavit će se OPG Mazuh, OPG Platužić, OPG Ježić, OPG Kranjec, domaća radinost Emina Baričević, nova domaća radinost Zlatko Štrfiček, HORVERK obrt za trgovinu, usluge i poljoprivredu te Visoko gospodarsko učilište u Križevcima.
Na vanjskom izlagačkom prostoru sudjelovat će obrt za izradu suvenira PEMAKO, krojački obrt FUGGY, obrt VIŠAK KOVINOOBRADA, obrt za uzgoj kućnih ljubimaca ZOO CENTAR PIRANA, obrt za trgovinu LORD 2, te obrt za izrada šešira i kapa Božice Posarić.
Bjelovarski sajam otvara se u petak 6. rujna i traje do nedjelje 8. rujna.


Služba ureda župana
Izvor fotografije: www.bj-sajam.hr