3.HNL – NK Radnik Križevci – NK Graničar Đurđevac: 2-1

Jučerašnja utakmica između domaćina NK Radnik i gostiju NK Graničar na gradskom stadionu bila je sve samo ne ljepotica – igralo se s dosta grešaka na obje strane terena, bilo je dosta neiskorištenih mrtvih prilika za obje momčadi, a golmani obje ekipe dobili su priliku da pokažu svoje vještine. Na kraju utakmice, sreća se ipak nasmiješila, kako to i treba biti, domaćinu te su Križevčani pobijedili rezultatom 2-1. 

Radnikovci su poveli u prvom poluvremenu u ranijoj fazi utakmice preko Babića, nakon što je u gužvi u jedanaestercu golman Graničara Vrhovec obranio dvije lopte. 

Ubrzo je NK Graničar izjednačio, a s tim su rezultatom momčadi otišle i na poluvrijeme. 

Prvo je poluvrijeme bilo slično drugom, slabija, uspavana igra, ali je bilo nekoliko neiskorištenih šansi s obje strane. 

Kada se činilo da će utakmica završiti izjednačenim rezultatom, da to ne bude tako, pobrinuo se Kraljić koji je u 89. minuti utakmice zabio pogodak i Radnikovce i punu tribinu navijača doveo do velike radosti. 

Radnik je sada drugi na ljestvici 3. HNL Sjever s dvije pobjede i istim brojem bodova kao i prvoplasirani Bjelovar i trećeplasirani Tehničar. 

Iduća subota rezervirana je za blagdan Sv. Marka Križevčanina i susret Radnika s Dinamom, a u 3. kolu 3. HNL Radnik putuje u goste Ždralovima. (M.M.)