Ulični turnir u odbojci – križevačka ekipa “Baš mi paše” osvojila prvo mjesto

Križevačka udruga mladih organizirala je jučer turnir u uličnoj odbojci na prostoru gimnazijskog igrališta u Križevcima.
Turnir je naišao na veliki odaziv, prijavilo se 8 ekipa, 6 s križevačkog područja, a dvije ekipe došle su se natjecati iz Koprivnice. Ekipe su bile sastavljene od 4 igrača – tri muška i jednog ženskog. Nakon početnog djela natjecanja u skupinama (dvije skupine s po 4 ekipe – princip igre: svaki sa svakim) igralo se polufinale – prvi iz skupine s drugim iz druge skupine. U završnom dijelu natjecanja najbolje se snašla i prvo mjesto osvojila ekipa iz Križevaca u sastavu Lucija Peremin, Leo Rešetar, Dejan Plentaj i Matija Vuković zgodnog imena “Baš mi paše”.
Turnir je bio jako dobro organiziran, igrači su bili opskrbljeni tekućinom, a u ponudi su imali i hranu koju su mogli kupiti na obližnjem štandu, kao i svi koji su došli navijati.
Mali festival odbojke – krasno je bilo vidjeti mladež – igrače i navijače – zainteresirane za ulične sportske evente, gdje moraju pokazati svoju inicijativu i volju kako bi uopće nastupili.(M.M)