Križevački motociklisti ostvarili odlične rezultate u Požegi – Ivan Višak i Davor Buntak u studiju Radija Križevci

U današnjoj sportskoj emisiji ugostili smo vrhunske sportaše koje svi dobro poznajemo.

U današnjoj “Sportskoj emisiji” gosti su nam bili tajnik AMK Križevci Stjepan Peršin, te dvojica odličnih vozača, Ivan Višak i Davor Buntak koji su se protekle nedjelje utrkivali na prvenstvu Hrvatske na stazi Glavica u Požegi.
Križevčani su opet pokazali kako znaju što i kako rade.
Stjepan Peršin izjavio je kako je vrlo zadovoljan organizacijom Moto kluba Požega Promet, a glavni pokrovitelj utrka bila je Požeško-slavonska županija. Jučerašnjem otvorenju utrke nazočan je bio i zapovjednik Središta za obuku i doktrinu i Vojarne 123. brigade, pukovnik Mato Tomašević, s obzirom na to da je Glavica vojni poligon te da je zahvaljujući razumijevanju MORH-a taj prostor stavljen i u funkciju sportskih natjecanja.

U klasi 125 SP pobijedio je Davor Buntak koji kaže kako je vrlo zadovoljan rezultatima te se planira kroz neko dogledno vrijeme prebaciti na malo žešću kategoriju, a to je klasa 600 SST.


U klasi 600 SST kao i uvijek izvrstan je bio Ivan Višak koji kaže kako nije baš zadovoljan subotnjim nastupom, ali da je zato nedjelja bila kako treba.


U klasi 1000 SST Dario Horvat iz 1. HMK osvojio je prvo mjesto. Drugo mjesto osvojio je Antonio Kossi iz Križevaca koji vozi za MCK Jaska, a treći je bio Ivan Višak kojem je ovo bila druga prava utrka u klasi 1000 SST. Kako doznajemo Višak kaže kako će uskoro biti spreman te će skroz prijeći na klasu 1000 SST.

Od oldtimer klasa u  klasi 1 drugi je bio Matej Jurenec iz MK Križevci. 

U klasi 3 prvi je Andrija Rončević (Križevci), treći Zoran Bartolec (MK Križevci). 

U klasi 5 četvrti je bio Tomislav Bartolec, peti Drago Bijelić iz MK Križevci. 

U klasi 6 treći je bio Andrija Rončević i četvrti Andrija Vuković, a u klasi 9 pobijedio je Karlo Borko iz MK Križevci.

“Teško je prijeći s manjeg motora na veći i obrnuto, ali je atraktivnije i uzbudljivije i nama kao vozačima, ali i gledateljima. Treba biti adrenalina, inače nije to to! “- izjavio je Ivan Višak.

Čestitamo na izvrsnim rezultatima i želimo sve najbolje u nadolazećim utrkama.