MNK Futsal Dinamo i NK Radnik-Križevci pokazali veliko srce za Maslačke

Udruga branitelja Grada Križevaca povodom Dana branitelja i 28. obljetnice oslobođenja križevačke vojarne organizirala je i ove godine futsal utakmicu humanitarnog karaktera između MNK Futsal Dinamo i NK Radnik Križevci.
Igrači obiju ekipa rado su se odazvali pozivu i napravili pravu stvar, kao i mnogi ugledni Križevčani poput Zvonka Belje, predsjednika Udruge križevačkih branitelja i jednog od glavnih organizatora utakmice, Darka Jambrekovića, predsjednika NK Radnik Križevci, kao i članovi Uprave kluba Vitomir Mijić i Branislav Pengov te predsjednik Gradskog vijeća Grada Križevaca Marko Katanović. Posebno veseli na utakmici bili su članovi Udruge Maslačak i njihova voditeljica Tamara Premuš koja je sretna kada sugrađani podupiru ovakve manifestacije te je zahvalna i igračima i organizatorima ove hvalevrijedne akcije.
Da je utakmica bila prijateljskog i humanitarnog karaktera, osjetilo se i na terenu među igračima. Jedini neprijateljski segment bilo je višestruko paranje mreže domaćina od strane Dinama – naime, golmanima Vrbančiću i Sokaču zabili su igrači Dinama čak 10 golova. Naši su momci uspjeli zabiti dva pogotka u prvom dijelu utakmice u kreaciji Florijana Ovčara, a u drugom dijelu mreža Dinama ostala je netaknuta.

Predsjednica Udruge „ Malačak“ Tamara Premuš obavjestila nas je kako je na utakmici sveukupno prikupljeno 4300 kn.
Novac će biti potrošen za potrebe poludnevnog boravka u prostoru Udruge Maslačak gdje se svakodnevno druže i borave Maslačci stariji od 21 godine.(M.M)