Križevački Radnik, Borac iz Imbriovca i Tehničar iz Cvetkovca suvereno do osmine finala

U srijedu su odigrani susreti šesnaestine finala Županijskog nogometnog kupa, a kao najuvjerlljiviji pokazali su se nogometaši Radnika iz Križevaca, Borca iz Imbriovca i Tehničara iz Cvetkovca koji su svojim protivnicima zabili devet pogodaka.

Nogometni klub Radnik-Križevci gostovao je kod županijskog drugoligaša Hrvatskog Bojovnika iz Mokrica Miholečkih i pobijedio s visokih 9:0. Pogotke za Radnik postigli su Tomislav Borovčak (3), Hrvoje Mladen (2), Žarko Bastašić, Matija Višak (2) i Rumenjak Robert.

Nogometaši NK Borac Imbriovec lakše su od očekivanog pobijedili županijskog drugoligaša Podravca iz Torčeca (9:1). Pogotke za Imbriovčane postigli su Nikola Krušelj (3), Bojan Vrucina (3), Danijel Ivandija, Bruno Lončarić, a jedan pogodak domaćin si je zabio u vlastitu mrežu.

S čistih 9:0 slavili su i nogometaši NK “Tehničar” Cvetkovec koji su pobijedili prvoligaša Panoniju iz Peteranca, a pogotke za momčad sa Starog brega postigli su Kruno Jambrušić (3), Jurica Poldrugač (3) i Mario Sačer (3).

Izvor: PSN, Foto: M.M