NK Radnik Križevci – NK Rudar Mursko Središće 1-3


Jučerašnja utakmica na gradskom stadionu nije donijela zadovoljstvo za igrače Radnika, njihovog trenera, a ni za Upravu kluba. Nakon dvije pobjede, nanizali su jučer i drugi poraz za redom i to visokim rezultatom 1-3.
Križevčani su u utakmicu ušli lošije, Rudari su ih nadigravali u svakom smislu te riječi, ali u jednom trenu drugog poluvremena učinilo se da će moćna fortuna biti na strani domaće ekipe.
Nad Borovčakom je napravljen prekršaj za kazneni udarac kojeg je isti i realizirao te doveo Radnik u vodstvo. Istodobno je isključen, nakon 2. žutog kartona, igrač Rudara. Stvari su se posložile idealno za Radnik koji nije pružio ni približno svoju najbolju partiju. No, međutim, trud i zalaganje na terenu ipak su se isplatili Rudarima koji su uspjeli postići izjednačujući pogodak, ubrzo je i Seok zaradio drugi žuti i isključenje, a nakon toga su gosti zabili još dva pogotka i odnijeli kući tri boda.
Radnik nakon 4 kola 3. HNL ima 6 bodova i drži 7. mjesto ljestvice, a u 5. kolu imat će priliku popraviti dojam u gostima protiv NK Papuk.

RADNIK KRIŽEVCI-RUDAR 1:3 (0:0)
KRIŽEVCI Gradski stadion. GLEDATELJA: 200. SUDAC: Zoran Špoljarić (Virovitica). POMOĆNI: Barbara Volenik-Vidović (Milanovac) i Marko Gašparić (Virovitica). 4. SUDAC: Marijo Petrović (Čazma). DELEGAT: Branko Slatina (Koprivnica).
STRIJELCI: 1:0 – Borovčak (55 – 11m) 1:1 – Radiković (67) 1:2 – P. Pintarić (83) 1:3 – Novak (88)
RADNIK KRIŽEVCI: Vrbančić, Kraljić, Pavlic (od 46. Radonjić), Maras, Tihelka (od 46. Bastašić), Ovčar, Babić (od 72. Rumenjak), Srbljinović, Borovčak, Seok, Mačković.
TRENER: Marijan Glavica.
RUDAR: Rajf, Šardi, Kuhar, Antolović (od 79. Zrna), Zadravec, Šoltić (od 59. Radiković), P. Pintarić, Novak, Zadravec, Slunjski, E. Pintarić.
TRENER: Dražen Škvorc.
CRVENI KARTONI: M. Zadravec (54. – drugi žuti), Seok (72. – drugi žuti). ŽUTI KARTONI: Srbljinović, Radonjić (Radnik Križevci), Novak, Šardi, A. Zadravec)