Uspješno prvo kolo za KTC-ovce


U rukometnom susretu 1. kola 1. HRL Sjever između RK KTC i RK Viro iz Virovitice koji se igrao u našoj križevačkoj dvorani, KTC je pokazao da se ne šali i da zaista ima na umu visoke ambicije – ulazak u Premijer ligu.
Danas su pred stotinu navijača domaćini gostom, kako se kaže, “pomeli pod” i visokom razlikom u rezultatu pobijedili u susretu. Ne može se reći da je Viro bio slab, možemo samo reći da je KTC bio bolji. Sjajni su bili Robert Marković, naš križevački dečko, dva Tonija, stari Pehar i novi Ezgeta, iskusni premijerligaš Tandara i golman Hančić, kao i ostatak ekipe koji je doprinijeo sjajnom večerašnjem rezultatu. Na najbolji mogući način, karijeru na klupi KTC-a započeo je novi trener Branko Krajačić. Rezultat 33-24 zvuči sjajno, izgleda sjajno na semaforu dvorane, a još su sjajnija dva boda koja je KTC ovim rezultatom priskrbio i napravio prvi korak ka osvajanju prvoligaške ljestvice.
U 2. kolu 1. HRL KTC će igrati protiv Dugog Sela koje je u pripremnom djelu natjecanja pobjeđivao, a nadamo se da će tako nastaviti i u prvenstvenom djelu.
Za RK KTC nastupili su i pogotke zabili: Marković 5, Kovačić, Mušlek, Harča, Kota 3, Perajica, Ezgeta 10 (4), Lazar, Hančić, Štajnkler 1, Tandara 7, Pehar 7, Adamić, Zorko, Gošić. (M.M.)