Obrtnici iz Koprivničko-križevačke županije predstavili se na Srednjovjekovnom sajmu u Šibeniku


Dana 6. rujna otvoren je 15. Srednjovjekovni sajam u Šibeniku koji je trajao tri dana. Sajam, kako mu ime kaže, održavao se u srednjovjekovnom Šibeniku, ali grupe i gosti predstavili su razna razdoblja.

U organizaciji Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije šest županijskih obrtnika predstavilo se na navedenom sajmu. Sudjelovanje je kao i dosadašnjih godina za izlagače bilo besplatno što je rezultat dugogodišnje suradnje Obrtničke komore i Udruženja obrtnika Šibenik.

Na sajmu su se uz ostale poduzetnike i OPG-ovce predstavili: JOSIPA 2, trgovački i ugostiteljski obrt i pečenje plodina, vl. Matija Posedi, JARA, obrt za proizvodnju, trgovinu i preradu voća, vl. Davor Miklošić, MOBY DICK proizvodnja, trgovina i popravak obuće i kožne galanterije, vl. Darko Frankol, FEROZ uzgoj voća, proizvodnja voćnih vina, vl. Darko Ivančan, Čarobna heklica, vl. Mihaela Kalamiza, Stari zanati, vl. Tihomir Želimorski.

Zahvaljujemo Udruženju obrtnika Šibenik što su i ove godine ugostili naše obrtnike te učinili sve da se ugodno osjećaju u Šibeniku, poručuju iz Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije.