Sportski susreti djece hrvatskih branitelja

U organizaciji Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata i Ministarstva branitelja i ove godine djeca hrvatskih branitelja s područja Koprivničko-križevačke županije sudjelovala su na 18. sportskim susretima pod nazivom “Susreti djece – uspomene na sretnu budućnost”, koji su se od 2. do 5. rujna održali u Savudriji, u kampu Veli Jože.


Ove je godine iskazan poseban interes djece s područja naše županije, a budući da je broj sudionika bio limitiran od strane organizatora, nažalost nisu mogli sudjelovati svi koji su to željeli, tako da će za naredne susrete naša podružnica zatražiti od organizatora povećanje kvote.
Održana su natjecanja u malom nogometu, odbojci, graničaru, povlačenju užeta, stolnom nogometu, elektronskom pikadu i PlayStationu, a također i radionica modeliranja, glazbena i likovna radionica. U igri “graničar” prvo mjesto osvojila je ekipa djevojčica iz naše županije, dok je Filip Ivančan osvojio 3. mjesto u pikadu. Također je i u natjecanju u crtanju naša Maja Huđek osvojila 3. mjesto.


I u slobodno vrijeme bilo je mnogo zabave, kupanja, a da sve prođe u najboljem redu brinuli su se članovi Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata Koprivničko-križevačke županije Josip-Joka Dolenec i Marijan Golub