Žena koja mijenja svijet! Križevčanka Jadranka Vrhovec osvojila prestižnu nagradu Business Women Awards!

Hrvatska poduzetnica, s ponosom kažemo naša Križevčanka Jadranka Vrhovec, kreatorica Biljnog koncentrata bogatog jodom i vlasnica brenda Jadrankina otopina dobitnica je regionalne nagrade Business Women Awards, koja joj je u ponedjeljak, 9. rujna uručena na svečanoj ceremoniji dodjele nagrada u Beogradu.

Jadranka Vrhovec jedina je Hrvatica koja je dobila ovu regionalnu nagradu na svečanosti koja se održala u beogradskom hotelu Falkensteiner uz brojne medije i uzvanike, a našla se rame uz rame s mnogim poznatim i uglednim ženama, istaknutim javnim osobama iz poduzetničkih krugova, kulture, medija i javnog života cijele regije. Uz Jadranku Vrhovec, koja je nagradu primila u kategoriji poslovnog uspjeha u ženskom poduzetništvu i proizvodnji dodataka prehrani, nagradu Business Women Awards primile su i renomirana glumica Mirjana Karanović, televizijska urednica i voditeljica Suzana Mančić, direktorica odjela za poduzetništvo u Privrednoj komori Srbije Branislava Simanić,  poznata modna dizajnerica Suzana Perić i mnoge druge ugledne žene.

„Velika mi je čast da sam upravo ja i moj brend Jadrankina otopina večeras ovdje s vama kao jedna od dobitnica prestižne nagrade Business Women Awards. Želim se prventsveno zahvaliti gospođi Branislavi Simanić, koja je prva prepoznala moj rad i brend Jadrankina otopina u Srbiji i nedavno mi pružila priliku da ga i predstavim u prostorima Privredne komore Srbije.

Posebno me raduje da smo upravo za dva naša proizvoda – Magnezijev klorid u spreju i Jodirani magnezijev klorid  u spreju za djecu dobili dozvole za stavljanje istih u prodaju na teritoriju Republike Srbije, a nakon njih uslijedit će i ostali naši proizvodi brenda Jadrankina otopina“, obratila se okupljenima Jadranka Vrhovec.

„Od srca se zahvaljujem na ovoj važnoj ženskoj i poduzetničkoj nagradi i velikoj podršci svih korisnika proizvoda Jadrankina otopina koji mi daruju svoje povjerenje za svaki novi proizvod s kojim izađem na tržište pod brendom Jadrankine otopine“, istaknula je Jadrnka Vrhovec, ne skrivajući oduševljenje i ponos da je ova važna nagrada stigla upravo u njezine ruke.

Jadranka Vrhovec je također najavila da će do kraja ove godine na hrvatskom tržištu predstaviti još dva nova proizvoda, a posljednji, Slim faktor – prirodni proizvod za mršavljenje, gotovo je nestao s polica ljekarni širom Hrvatske u svega mjesec dana koliko je na tržištu.

Izvor: Kora Dilić